Marturii
Clienti fericiti
“Increderea pe care ne-o acordati ne face sa urcam tot mai sus si sa imbunatatim permanent calitatea serviciilor noastre. Suntem onorati sa colaboram cu oameni deosebiti ca dumneavoastra.”

thumb_01_60_60Familia Iorga

argoi3andrei@yahoo.com

    Fam. Iulia & Alex Dumitrescu

    #nunta 25 7 2015

“Vrem sa multumim familiei Iorga pentru ca ne-au fost alaturi in cele mai importante momente din viata noastră. De la majorat la nunta si in curand si la botez . Pentru noi un eveniment fara ca ei sa fie prezenti nu ar fi complet . Atunci cand faci un lucru cu pasiune, se vede imediat in rezultatul muncii. Si cand este vorba de fotografie, este clar si vizibil pentru toata lumea cine are talent si idei originale pentru instantanee foto. Avem cele mai naturale si cele mai inedite poze , cele mai frumoase ablume foto si cele mai clare filmari . Va apreciem pentru toate astea , va vrem mereu alaturi de noi in momentele importante din viata noastra si pentru noi sunteti si o sa fiti mereu cei mai buni!”

   Fam. Ana, Cristian & Eduard Trifanov

   #botez 20 11 2016

“Ati documentat cel mai important eveniment din viata noastra de pana acum! O responsabilitate foarte mare pe care putini (videografi si fotografi) o inteleg si si-o asuma. Rezultatul este unul pe masura seriozitatii si profesionalismului de care ati dat dovada! Va multumim si ne revedem la urmatorul eveniment!”

    Fam. Ionela & Bogdan

    #nunta 22 7 2017

“Când v-am ales am avut o oarecare îndoială, deoarece nu știam nimic despre voi si despre serviciile pe care le oferiți. Întâlnindu-vă am descoperit în voi niște oameni minunați și pasionați. Am descoperit în voi căldură și în același timp profesionalism. Despre rezultat ce să zicem?!Este peste măsura așteptărilor. Datorită vouă această frumoasă zi, nunta noastră, va rămâne veșnic vie si o vom retrăi de câte ori vom privi acele imagini superbe . Pentru cei care doresc ca amintirile frumoase să fie salvate cu succes, noi, BOGDAN ȘI IONELA, vă recomandăm cu incredere să alegeți acești doi  oameni minunați, Mihaela și Ionuț Iorga! Încă o dată mulțumiri fam. Iorga și să ne vedem sănătoși la următorul eveniment!”

   Alina Spiridon

   #botez/onomastica 05 5 2012

“Noi, am facut cunoștința cu Dvs pe 5 mai 2012, cand ati transformat cel mai frumos si mai emoționant eveniment din viata noastra într-un album viu. Ati suprins cele mai frumoase cadre din momentul botezului Antoniei Maria si ati transpus toate emoțiile noastre in cele mai deosebite fotografii pe care le privim cu mare drag.Ne bucurăm ca v-am cunoscut si ca de atunci am rămas prieteni si an de an sărbătoriți alături de noi aniversarea Antoniei Maria. Sunteți ca si parte din noi, doar ca ne faceti mai frumoși! Sa fiți sănătoși sa ne faceti poze si la majoratul Antoniei Maria si mai apoi la nunta ei!”

   Iuliana Nichersu

   #botez 23 7 2017

“Seriozitate,promptitudine,calitate. Multumim echipei ‘filmari-evenimente’ pentru amintirile pretioase pe care ni le-a imortalizat. Servicii ireprosabile. Recomand!”

   Fam. Madalina & Sorin Lupu

   #nunta 06 10 2018

Când vine vorba de un eveniment important mereu e loc de emoție și îndoială asupra fiecărei alegeri, mai ales când e vorba de nuntă. Când ne-am hotărât să mergem mai departe cu voi, am simțit că am făcut alegerea corectă. Mihaela și Ionuț Iorga, sunteți niște oameni autentici, prietenoși, care ne-au întâmpinat cu căldură și ne-au făcut să ne simțim pe mâini bune înainte de nuntă, dar și în timpul evenimentului. Profesionalismul, experiența, dar și implicarea de care ați dat dovadă ne-au rămas imortalizate într-o colecție de poze ce ne-au depășit așteptările, dar și într-o filmare ce ne va face să retrăim acest moment important din viața noastră ori de câte ori ne vom uita la ea. Vă mulțumim că ne-ați fost alături și ne revedem la următorul eveniment!

   Fam. Laura Cristina & Cristian Buruiana

   #nunta 11 11 2017

“11 noiembrie 2017, o zi ce va rămâne mereu în inimile noastre datorita vouă prin profesionalismul si originalitatea de care ati dat dovada. Sunteti minunați si prietenosi si mai mult decât  atat sunteti profesioniști iar cand aceste calități se îmbină nu pot decât să dea naștere unor poze si imagini video de basm asa cum au fost cele la nunta noastră. Puneti pasiune ceea ce faceti si asta se vede cu ochiul liber, înclinație care tinde să se piardă in mare parte la cei ce exercită această profesie spre deosebire de voi. Va multumim încă odată si va asteptam in cel mai scurt timp si la botez. Cu drag Laura si Cristian”

   Fam. Adina & Alexandru Vasiliev

   #nunta 14 07 2019

Sunteti oameni deosebiti, profesionisti, foarte pasionati de munca dumneavoastra. Multumim pentru ca v-ati dat toata silinta pentru a surprinde atat cele mai frumoase momente, cat si micile detalii ale zilei. Prietenia si caldura dumneavoastra ne-au relaxat pe toata durata evenimentului si astfel, totul a decurs asa cum ne doream. Ne-ati facut ziua frumoasa. Pozele si filmarile sunt dovada profesionalismului, dedicarii si implicarii dumneavoastra in ceea ce faceti. Ne-ati depasit asteptarile, ne-ati emotionat si ne-ati surprins extrem de placut. Pentru toate acestea, va multumim din suflet! Familia Vasiliev

 

Filmari Evenimente

 

 

Tulcea. Adresa: Str. Babadag
CP. 820119.

 

Contactati-ne

 

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari aveti. Incercam sa raspundem in cel mai scurt timp! 

 

Tulcea

filmari-evenimente

Prestari servicii foto - video profesionale pentru evenimentele dumneavoastra.

Designed by Remedy Studio 2024

01020304050607

Share This