Sunetul Evenimentului Tau

Jon Bovi

Dj
Servicii DJ
Punem la dispozitia evenimentelor dumneavoastra serviciile decorative si de aspect ale colaboratorilor nostri la preturi personalizate si avantajoase.
Jon Bovi, un pasionat al muzicii clasice sintetizate, a absolvit Conservatorul de la Baicoi cu specializarea la instrumentul toaca. Este o persoana flexibila (face podul fara maini) cu un bagaj bogat de muzica de saracie. Astazi va ofera o prestatie fara precedent pentru evenimentul dumneavoastra, gratuit, daca se poate! *LUCRAM INTENS LA GASIREA UNUI PARTENERIAT DAR DEOARECE, MOMENTAN, NU AVEM O COLABORARE SA VA RECOMANDAM UN DJ, AM ALES SA VA AMUZAM CU UN TEXT PAMFLET CE TREBUIE TRATAT CA ATARE.
Formatia Evenimentului Tau

Efect

Formatie
Muzica Live
Punem la dispozitia evenimentelor dumneavoastra muzica live la preturi personalizate si avantajoase.
Formatia vocal-instrumentala “EFECT” din Tulcea a luat nastere in anul 1988, fiind alcatuita din cinci membrii. In decursul anilor au avut loc cateva schimbari in componenta acesteia , cu scopul de a imbunatati calitatea serviciilor oferite. Aducem pe aceasta cale multumiri tuturor celor care au contribuit la ascensiunea formatiei din punct de vedere profesional. Experienta dobandita pe parcursul anilor, ne ajuta sa oferim calitate si seriozitate in toate proiectele in care suntem implicati. Tel: +40745 658 383 E-mail: nicuparaschiv@yahoo.com
Magia Botezului Tau

Magia Magiei

Ursitoare
Ursitoare
Punem la dispozitia botezurilor dumneavoastra acte teatrale la preturi personalizate si avantajoase.
Grupul Magia Magiei consta intr-un trio de cinci femei supraponderale, carismatice si cu un apetit grozav. Garderoba acestora este realizata de cea mai importanta casa de moda din Tandarei, ce permite impersonarea de caractere neadecvate evenimentului precum Leo de la Strehaia, Nicolae Guta, Maruta, Liviu Varciu si chiar Celine Dion si Michael Bolton (la extra pret). Experienta acestora denota un dezinteres total pentru activitatea ce o desfasoara, manifestand un dispret fata de botezul in cauza. Pentru rezervarea unei prestatii de uitat a petrecerii de botez a dumneavoastra va rugam sa anuntati din timp deoarece deplasarea la Tulcea se face cu trenul, acestea deplasandu-se dintr-un sat din Delta Dunarii. *LUCRAM INTENS LA GASIREA UNUI PARTENERIAT DAR DEOARECE, MOMENTAN, NU AVEM O COLABORARE SA VA RECOMANDAM UN GRUP, AM ALES SA VA AMUZAM CU UN TEXT PAMFLET CE TREBUIE TRATAT CA ATARE.
Tentatia Evenimentului Tau

Viorica Dascalu

Belly Dancer
Belly Dancer
Punem la dispozitia evenimentelor dumneavoastra momente artistice orientale la preturi personalizate si avantajoase.
Dansatoare orientala profesionista cu atestat de instructor, cu experienta în domeniu, alegerea perfecta pentru evenimentele speciale din viata dvs.! Detin o gama variata de accesorii pentru spectacol si costume! Portofoliu: participare la numeroase evenimente, show-uri de televiziune, festivaluri, nunti, botezuri, petreceri! Tel: +40769 444 259 Email: dascalu.viorica88@yahoo.ro
Aspectul Evenimentului Tau

Unik Design

Studio Design
Studio Design
Punem la dispozitia evenimentelor dumneavoastra serviciile de aspect si ornament ale colaboratorilor nostri la preturi personalizate si avantajoase.
Agentia UNYK DESIGN va ofera toata gama de servicii pentru decorarea restaurantului in care se organizeaza evenimentul dumneavoastra. Fie ca este vorba de o nunta sau de un botez sau chiar de un eveniment monden, UNYK DESIGN are atat personalul, cat si posibilitatea sa creeze din evenimentul dumneavoastra – unul unic. Tel: +40757 829 725 Email: contact@unykdesign.ro

Sunetul Evenimentului Tau

Servicii DJ  #Jon Bovi

Punem la dispozitia evenimentelor dumneavoastra serviciile decorative si de aspect ale colaboratorilor nostri la preturi personalizate si avantajoase.

Jon Bovi, un pasionat al muzicii clasice sintetizate, a absolvit Conservatorul de la Baicoi cu specializarea la instrumentul toaca. Este o persoana flexibila (face podul fara maini) cu un bagaj bogat de muzica de saracie. Astazi va ofera o prestatie fara precedent pentru evenimentul dumneavoastra, gratuit, daca se poate!

*LUCRAM INTENS LA GASIREA UNUI PARTENERIAT DAR DEOARECE, MOMENTAN, NU AVEM O COLABORARE SA VA RECOMANDAM UN DJ, AM ALES SA VA AMUZAM CU UN TEXT PAMFLET CE TREBUIE TRATAT CA ATARE.

Formatia Evenimentului Tau

Muzica Live #Formatia Efect Punem la dispozitia evenimentelor dumneavoastra muzica live de taraf la preturi personalizate si avantajoase. Formatia vocal-instrumentala “EFECT” din Tulcea a luat nastere in anul 1988, fiind alcatuita din cinci membrii. In decursul anilor au avut loc cateva schimbari in componenta acesteia , cu scopul de a imbunatati calitatea serviciilor oferite. Aducem pe aceasta cale multumiri tuturor celor care au contribuit la ascensiunea formatiei din punct de vedere profesional. Experienta dobandita pe parcursul anilor, ne ajuta sa oferim calitate si seriozitate in toate proiectele in care suntem implicati. Tel: +40745 658 383 E-mail: nicuparaschiv@yahoo.com Mai multe…

Magia Botezului Tau

Ursitoare#Magia Magiei

Punem la dispozitia botezurilor dumneavoastra acte teatrale la preturi personalizate si avantajoase.

Grupul Magia Magiei consta intr-un trio de cinci femei supraponderale, carismatice si cu un apetit grozav. Garderoba acestora este realizata de cea mai importanta casa de moda din Tandarei, ce permite impersonarea de caractere neadecvate evenimentului precum Leo de la Strehaia, Nicolae Guta, Maruta, Liviu Varciu si chiar Celine Dion si Michael Bolton (la extra pret). Experienta acestora denota un dezinteres total pentru activitatea ce o desfasoara, manifestand un dispret fata de bebelusul in cauza. Pentru rezervarea unei prestatii de uitat a bebelusului dumneavoastra va rugam sa anuntati din timp deoarece deplasarea la Tulcea se face cu trenul, acestea fiind dintr-un sat din Delta Dunarii.

*LUCRAM INTENS LA GASIREA UNUI PARTENERIAT DAR DEOARECE, MOMENTAN, NU AVEM O COLABORARE SA VA RECOMANDAM UN GRUP, AM ALES SA VA AMUZAM CU UN TEXT PAMFLET CE TREBUIE TRATAT CA ATARE.

Tentatia Evenimentului Tau

Belly Dancer#Viorica Dascalu Punem la dispozitia evenimentelor dumneavoastra momente artistice orientale la preturi personalizate si avantajoase. Dansatoare orientala profesionista cu atestat de instructor, cu experienta în domeniu, alegerea perfecta pentru evenimentele speciale din viata dvs.! Detin o gama variata de accesorii pentru spectacol si costume! Portofoliu: participare la numeroase evenimente, show-uri de televiziune, festivaluri, nunti, botezuri, petreceri! Tel: +40769 444 259 Email: dascalu.viorica88@yahoo.ro Mai multe

Aspectul Evenimentului Tau

Studio Design#Studio Design Punem la dispozitia evenimentelor dumneavoastra serviciile de aspect si ornament ale colaboratorilor nostri la preturi personalizate si avantajoase. Agentia UNYK DESIGN va ofera toata gama de servicii pentru decorarea restaurantului in care se organizeaza evenimentul dumneavoastra. Fie ca este vorba de o nunta sau de un botez sau chiar de un eveniment monden, UNYK DESIGN are atat personalul, cat si posibilitatea sa creeze din evenimentul dumneavoastra – unul unic. Tel: +40757 829 725 Email: contact@unykdesign.ro Mai multe…

 

Filmari Evenimente

 

 

Tulcea. Adresa: Str. Babadag
CP. 820119.

 

Contactati-ne

 

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari aveti. Incercam sa raspundem in cel mai scurt timp! 

 

Tulcea

filmari-evenimente

Prestari servicii foto - video profesionale pentru evenimentele dumneavoastra.

Designed by Remedy Studio 2024

01020304050607

Share This